Polen - mandag den 28. marts 2016


Fra Suchedniow til Nowa Slupia

Tilbage

Vi var lidt langsomme til at komme fra campingpladsen. Dels fordi nød det gode vejr og undersøgte lidt på internettet om området. Vi havde også hørt fra Vibe. Hun var på Maldiverne sammen med Nanna. De havde været ude og snorkle og fået lidt stærk mad, de havde fint vejr. På Facebook kunne vi se, at Lasse også hyggede sig. Han havde jo hus vagten.

Når vi så på, hvordan altting er låst af her med porte og vagter, forstår vi godt, at der er nogle, der synes, at vi ikke passer så godt på vores ting/huse i Danmark.

Dagen blev planlagt og vi drog i første omgang til Kielce, en pæn stor provinsby med en 3 km. lang handelsgade. Den var dog mere øde end gågaden i Fredericia lørdag eftermiddag. Så vi nøjedes med at kigge på kloster og kirker – og en masse skulpturer.

Næste stop skulle være en naturpark, men det var svært at finde en god vandretur i parken. Vi var godt ude på eftermiddagen, så vi besluttede at køre efter et overnatningssted i stedet. I byen Nowa Slupia fandt vi et stort skilt med en masse tegn, der viste, at vi måtte overnatte gratis i naturen. Det ville vi benytte os af.

Vi kørte lidt rundt i området, før vi fandt en mark på et højdedrag bag en faldefærdig gård. Her måtte vi åbenbart parkere og overnatte. Vejret var stadig super og vi fik hurtigt gjort klar til at slappe af. Herude på landet snakker hundene med hinanden til hen på natten og solen stod på et tidspunkt sådan, at man kunne se rigtig mange spindelsvæv i græsset. Der var besøg af små fugle og en fasanhun og masse af små dyr i luften.

En afslappende aften i fred og ro…

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16